Tilojen hyödyntäminen

Roimantalon tilat koostuvat kolmesta osasta. Painonnostohuone, nyrkkeilytila jossa nyrkkeilysäkit sekä liikuntasali.

Nyrkkeilytila sekä painonnostohuone ovat avoimesti jäsen maksun maksaneiden käytettävissä, aina kun käynnissä ei ole niihin liittyvää ohjattua toimintaa, tai taloa varattu esimerkiksi juhlakäyttöön. Myös salia saa käyttää, huomioiden että tilat ovat peruslämmöllä (talvisin noin 12-14 c astetta) ohjattujen treenien ulkopuolella.

Painonnosto- ja nyrkkeilytiloissa on tehokkaat sähkölämmittimet. Mikäli tila on saapuessasi liian kylmä, voit säätää lämmityksen isommalle patterista löytyvillä säätimillä. Tilan lämpötila nousee nopeasti.

Muista asettaa lämmitys takaisin alkuperäiseen asentoon lähtiessäsi.

TILOJEN KÄYTTÖOHJEITA

Kulkeminen

Roiman talon oven vieressä on avainkaappi, josta löytyy avain kulkemiseen. Kausimaksun maksaneille jäsenille annetaan koodi jolla avainkaapin saa auki. Avain on saatavilla ja tilat käytettävissä aina 7:00-22:00 välisenä aikana.

Mikäli olet viimeinen lähtijä, varmistathan että ulko-ovi tulee lukituksi lähtemisesi jälkeen.

Kävijäseuranta

Tiloissa on vieraskirja johon merkitä harjoittelun päivämäärä ja kellonaika. Nimeä kirjaan ei tarvitse laittaa. Olisi hienoa mikäli saisimme mahdollisimman hyvin tilastoa tilojen käytöstä, jotta osaamme jatkossa kehittää toimintaamme.

Pienryhmät ja vuoron varaaminen ohjattujen harjoitusten ulkopuolella

Mikäli sinulla on tiedossa pienryhmä, joka haluaisi oman varatun vuoron avoimien vuorojen joukosta, niin ole yhteydessä jaoston puheenjohtajaan Ville Lehtiseen.